Alles halen uit jouw
grond of vastgoed

Blouww maakt
het mogelijk!

Vastgoedeigenaren en beleggers

Jij de grond en/ of het vastgoed. Blouww de expertise voor (her)ontwikkeling.

Het zorgdragen voor ontwikkeling en herontwikkeling is geen eenvoudige opgave. Als grond- of vastgoedeigenaar beschik je niet per definitie over de expertise, (financiële) middelen of tijd om de gehele ontwikkeling zelf te verzorgen. Het betreft zonder twijfel specialistenwerk, want veel expertises komen in dit werk samen. Team Blouww heeft dat in huis en is grond- & vastgoedeigenaren graag behulpzaam. Wij verzorgen dit professioneel voor zowel particulieren, medeontwikkelaars als beleggers en financiers.

Inbreng financiers & beleggers essentieel!

Blouww werkt met verschillende instellingen samen. U als belegger bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en een gezond rendement. Blouww kan voorzien in de behoefte door haalbare projecten aan te dragen, deze te ontwikkelen en te realiseren. Blouww gelooft in de kracht van samenwerken, Samen kun je meer dan alleen. Op deze basis werken wij al vele jaren samen met onze vele partners. De koffie staat altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Vernieuwend concept voor
jouw grond of object.

Blouww Vastgoedconcepten verzorgt op adequate wijze een haalbaarheidsstudie voor jouw project. Het maken van zorgvuldige vastgoedberekeningen behoort tot onze specialiteiten. We zorgen ervoor dat het Bestek en Voorwaarden, inclusief de benodigde tekeningen, gerealiseerd worden. Als geen ander zijn wij in staat om te komen tot vernieuwende concepten, die perfect passen bij jouw locatie/ de omgeving, de lokale/ regionale woonbehoeften, de geldende regelgeving en de financiële verwachtingen. Ook goed om te weten: Blouww Vastgoedconcepten beschikt over ervaring met de verkoop van woningen en weet exact hoe een project het beste vermarkt kan worden. Als grond- of vastgoedeigenaar bent u met Blouww dus beslist beter af.

Vernieuwend vastgoedconcept

Oog voor woonbelang

De teamleden van Blouww hebben oog voor ieders woonbelang; jong en oud, gezinnen en alleenstaanden, zelfstandig of begeleid, traditioneel of vernieuwend… Bij Blouww vinden we dat je moet kunnen wonen zoals jij dat wilt. Daartoe gaan we heel ver. Durven flinke herbestemmingen aan, zien mogelijkheden om wijken om te vormen, hebben heldere ideeën bij nieuwe wijken, zijn bereid om ondernemersrisico te dragen. Niet voor niets zijn wij de mogelijkmakers van het nieuwe wonen…

Duurzame herbestemming
wonen in een groep
herbestemming winkelpand
ecologische woongemeenschap

Heb je een idee voor een woonvorm of wil je weten of jouw vastgoedconcept haalbaar is?

Bij Blouww Vastgoedconcepten weten we wat er maatschappelijk, cultureel en conjunctureel leeft. Daarnaast kennen we de regio én de bouwwereld als geen ander. Tel daarbij op onze vernieuwende kijk op wonen, en je zult begrijpen dat wij uitstekend in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een passende woonoplossing. Of het nu gaat om een enkele woning, om een complete woonwijk, een woongroep of herbestemming van bijvoorbeeld een kantoor naar een woonvorm… Bij Blouww weten we er raad mee.

Blouww is op zoek naar kansen in de markt. Bent u eigenaar van (toekomstige) en/of vastgoed. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek, Rens van Nistelrooij 0412-206080

Blouww Magazine

Gratis
mini-magazine!

Binnenkort verschijnt het magazine Mogelijkmakers. Een magazine boordevol inspiratie over het nieuwe wonen. Vraag nu alvast een gratis exemplaar aan.