Aangenaam wonen met
zekerheid

Blouww maakt
het mogelijk!

Voor kopers & huurders

Wonen zoals jij dat wilt!

Wat is er mooier dan te kunnen wonen zoals jij dat wilt? Een woning die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat kan een koopwoning zijn, in een fraaie rij, als tweekapper of vrijstaand. Een huurwoning in de vorm van een compleet huis of appartement. Het kan ook een woonvorm met gelijkgestemden zijn of met een zorgbestemming. Blouww Vastgoedconcepten draagt graag bij aan ieders wensen. Verbindt daarbij de schakels in de keten om iedere gewenste woonsituatie te kunnen creëren. Ziet mogelijkheden die door anderen onopgemerkt blijven. En zet haar strategisch netwerk in om projecten haalbaar en betaalbaar te krijgen. Niet voor niets zijn wij de mogelijkmakers van het nieuwe wonen. Voor kopers en huurders!

Oók voldoende service en garantie.

Als koper en huurder wil je natuurlijk graag een duidelijk beeld krijgen van jouw (nieuwbouw)woning én wil je zekerheid! Daarom is het heel belangrijk om een helder, compleet en overzichtelijk woondossier te ontwikkelen. Een dossier dat inzicht geeft in alle aspecten van de woning/ woonvorm. Blouww Vastgoedconcepten zorgt voor het beheer van verschillende gebouwen. Onze dossiers geven dus niet alleen architectonische en bouwzekerheden, maar onder andere ook inzicht in de service en garantie. Wie één van de door ons gerealiseerde koop- of huurwoningen bewoont, die woont met zekerheid. Een prettige geruststelling, toch?! Benieuwd naar projecten die wij al realiseerden? Kijk gauw verder

service en garantie

Heb je een idee voor een woonvorm of wil je weten of jouw vastgoedconcept haalbaar is?

Bij Blouww Vastgoedconcepten weten we wat er maatschappelijk, cultureel en conjunctureel leeft. Daarnaast kennen we de regio én de bouwwereld als geen ander. Tel daarbij op onze vernieuwende kijk op wonen, en je zult begrijpen dat wij uitstekend in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een passende woonoplossing. Of het nu gaat om een enkele woning, om een complete woonwijk, een woongroep of herbestemming van bijvoorbeeld een kantoor naar een woonvorm… Bij Blouww weten we er raad mee.

Blouww Magazine

Gratis
mini-magazine!

Binnenkort verschijnt het magazine Mogelijkmakers. Een magazine boordevol inspiratie over het nieuwe wonen. Vraag nu alvast een gratis exemplaar aan.