Voor degene
met mooie plannen

Blouww maakt
het mogelijk!

Voor gemeenten & woningcorporaties

Ontwikkelen doen we samen!

Woningcorporaties nemen onder andere beslissingen over de sociale huurwoningen die zij gaan bouwen. Dergelijke beslissingen nemen zij niet alleen. De Woningwet geeft aan dat zij hierover  dienen te overleggen met gemeenten en huurders. Gemeenten stellen doorgaans een minimum aan het aantal sociale woningen bij nieuwbouw en transformatiegebieden. Sowieso hebben gemeenten ideeën bij de gehele huisvesting van inwoners binnen haar gemeentegrenzen. Gemeenten en woningcorporaties hebben dan ook een heel belangrijke rol bij nieuwbouw. Het is zodoende van groot belang dat gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen elkaar écht weten te vinden. Blouww draagt actief bij aan deze samenwerking. Voegt toe aan het proces door inbreng van kennis, ervaring, netwerk en ondernemerschap. Ontwikkelen doen we samen!

Duurzame herbestemming!

Er is een wooncrisis gaande in Nederland, zeker voor mensen die op zoek zijn naar een sociale huurwoning of starterswoning. De wachttijden lopen wel op tot 10 jaar en langer. De vraag neemt alleen maar toe. Blouww zorgt er met haar kennis voor dat deze betaalbare woningen gebouwd kunnen worden. Zo hebben we bijvoorbeeld in opdracht van een woningbouwcorporatie, 21 nul-op-de-meter-woningen gebouwd in de sociale huursector. Ook zijn we begonnen met de ontwikkeling van startersappartementen. Daarnaast zoeken wij doorlopend naar kansen voor onze relaties in de wijde regio. Bij Blouww Vastgoedconcepten kennen we de bevolkingssamenstelling van de regio, weten waar de woonbehoeften het grootst zijn én slagen erin om de juiste locaties te koppelen aan deze woonbehoeften.

Gemeenten woningcorporaties

Heb je een idee voor een woonvorm of wil je weten of jouw vastgoedconcept haalbaar is?

Bij Blouww Vastgoedconcepten weten we wat er maatschappelijk, cultureel en conjunctureel leeft. Daarnaast kennen we de regio én de bouwwereld als geen ander. Tel daarbij op onze vernieuwende kijk op wonen, en je zult begrijpen dat wij uitstekend in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een passende woonoplossing. Of het nu gaat om een enkele woning, om een complete woonwijk, een woongroep of herbestemming van bijvoorbeeld een kantoor naar een woonvorm… Bij Blouww weten we er raad mee.

Blouww Magazine

Gratis
mini-magazine!

Binnenkort verschijnt het magazine Mogelijkmakers. Een magazine boordevol inspiratie over het nieuwe wonen. Vraag nu alvast een gratis exemplaar aan.