Bijzondere
vastgoedprojecten

Blouww maakt
het mogelijk!

Appartementen Cross Oss

13 luxe appartementen in het centrum van Oss

Onlangs is gestart met de realisatie van 13 stadsappartementen in hartje Oss. Dit appartementengebouw zal worden gerealiseerd aan de rand van de binnenstad. Het wordt o.a. voorzien van een open binnentuin en liftinstallatie. Er worden 2- en 3-kamerappartementen gerealiseerd, variërend tussen ca. 60m2 en 70m2. Het gebouw wordt voorzien van een karakteristieke gevel, die goed tot zijn recht komt nabij een aantal andere prachtige panden in de Kruisstraat.

Appartementen Cross Oss

in beeld

Omgeving

Appartementencomplex Cross ligt op een steenworpafstand van tal van voorzieningen in de Osse binnenstad. Vanuit de appartementen aan de Kruisstraat heeft u prachtig uitzicht op het stadspark. Het centrum van Oss leent zich ook uitstekend voor een hapje en een drankje, of u er nu ’s middags of ’s avonds belandt. Oss is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, Oss heeft namelijk 2 treinstations en goede busverbindingen. U kunt zich met de auto ook goed verplaatsen door de goede aansluiting op het hoofdwegennet. Met de auto of de trein ben je zo in Nijmegen of ’s-Hertogenbosch.
In plaats van deze stadse levendigheid kun je ook kiezen voor een locatie waar meer rust heerst. Wandelen door bosgebied Vier Winden of Landerij Van Tosse. Of fietsen door Megen, Ravenstein, Lith of De Maashorst.

Wil je meer informatie over dit project?

  Naam*
  Bedrijfsnaam
  Emailadres*
  Telefoonnummer
  Naam project*
  Type bericht