Aangenaam,
wij zijn Blouww

De mogelijkmakers van
het nieuwe wonen

Blouww: visie op het nieuwe wonen

Blouww Vastgoedconcepten

Goed gekozen!

Blouww Vastgoedconcepten is gewend om na te denken over de toekomstwaarde van een stuk grond, object, project en gebied. De uitkomsten vertalen we naar unieke vastgoedconcepten. Een concept dat naar type, functie en ontwerp onderscheidend en inspirerend is. Dat ontstaat uit nieuwbouw, verbouw of herbestemming. Dat zeer langdurig voldoet aan de wensen en verwachtingen van alle betrokkenen. We zijn dus absoluut de mogelijkmakers van het nieuwe wonen. Wat jij ook nastreeft: met Blouww heb jij goed gekozen!

De teamleden van Blouww zijn multidisciplinair en beschikken over de kennis van financiële, ruimtelijke en juridische aspecten. Ook stellen wij passende contractvormen op om alles samen te brengen. Geen uitdaging is voor Blouww te veel. Het team kent zeer uiteenlopende achtergronden en beschikt over het creatief en innovatief vermogen om elke uitdaging op te lossen. De focus en expertise van Blouww ligt nadrukkelijk op woon- en zorgconcepten. Wie op zoek is naar toekomstbestendige vastgoedoplossingen, die heeft het met Blouww gevonden.

Goed geregeld!

Blouww bestaat uit een actieve, gedreven groep projectmanagers en ontwikkelaars. Gaat het om een nieuwe visie op wonen? Wij zijn jouw gesprekspartner. Betreft het ’t herstructureren van een wijk? Onze inzichten verrijken beslist het gehele traject. Gaat het om één of meerdere levensloop bestendige woningen? Blouww weet waarop gelet dient te worden. Heb jij ideeën voor een woongroep of een zorggroep? Wij kennen de route en bijzonderheden. Benieuwd naar wat nu de meest marktconforme woonconcepten zijn? Ook dat hebben wij al uitgezocht. Geïnteresseerd in samenwerking of juist uitbesteding? Kom maar op! Met een full service aanpak die bestaat uit projectmanagement, projectontwikkeling, engineering én advies weten wij altijd raad met jouw grond- of vastgoedvraagstuk. Kortom; altijd goed geregeld!

gedreven groep projectmanagers

De mogelijkmakers van Blouww

Rens van Nistelrooij Senior Projectontwikkelaar

Rens van Nistelrooij

Rens is Projectontwikkelaar en eigenaar van Blouww Vastgoedconcepten. Rens hecht aan gelijkwaardige relaties, waarbij iedereen binnen de keten geactiveerd wordt tot het bereiken van het beoogd eindresultaat. Begrijpt dat een goede samenwerking met alle betrokkenen essentieel is. Houdt daarbij focus op een kwalitatief goed eindresultaat voor de uiteindelijke bewoners.

Jeremy Mans een gepassioneerde Projectontwikkelaar

Jeremy Mans

Jeremy is een gepassioneerde Projectontwikkelaar en is van a tot z betrokken bij de verwezenlijking
van projecten. Of het nu om herbestemmingen gaat, compleet nieuwe woningen, het omvormen van een wijk, de ontwikkeling van nieuwe woonvormen… Jeremy brengt de creativiteit, juridische kennis, zijn netwerk en het ondernemerschap mee om er altijd een succes van te maken

Peter van Kreij Junior Projectontwikkelaar

Peter van Kreij

Peter is Junior Projectontwikkelaar. Een gedreven en energieke mogelijkmaker van het nieuwe wonen. Ziet mogelijkheden die door anderen onopgemerkt blijven. Brengt de kennis en energie mee om processen in beweging te brengen én te houden. Verbindt eenvoudig dankzij zijn open blik en onbevangenheid. Niet vreemd dus dat iedereen graag met Peter samenwerkt.

Werken bij Blouww?

Wil jij ook mogelijkmaker worden bij Blouww vastgoedconcepten? Neem dan nu contact op met Rens van Nistelrooij via rens@blouww.nl

Mogelijkmakers en samenwerkers

Partners van Blouww